Privacybeleid

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Privacybeleid en gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Uw privacy is erg belangrijk voor ons. We verzamelen uw persoonlijke gegevens om de volgende redenen. Dit privacybeleid bevat soorten informatie die wordt verzameld en vastgelegd in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en hoe we deze gebruiken.

Welke gegevens verzamelen we?
Captain Yeller verzamelt de volgende gegevens:
– Persoonlijke identificatiegegevens (naam, e-mailadres, enz.)
- Taal voorkeur.

Hoe verzamelen we uw gegevens?
U geeft Captain Yeller rechtstreeks de meeste gegevens die we verzamelen. Wij verzamelen gegevens en verwerken gegevens wanneer u:
– Contact met ons heeft opgenomen via e-mail, ons contactformulier of sociale media, we hebben uw IP-adres, naam, e-mailadres, website en bericht ontvangen. Wij verwerken deze gegevens om uw bericht te kunnen beantwoorden.
– Laat een reactie achter op de website, onder een blogpost, we verzamelen de gegevens getoond in het reactie formulier, en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent string om spamdetectie te helpen.
– Gebruik of bekijk onze website via de cookies van uw browser.

Hoe gaan we uw gegevens gebruiken?
Captain Yeller wil uw gegevens niet gebruiken, maar elke dienst waarmee we werken of aanbiedt, verzamelt gegevens. Van het bijhouden van statistieken tot het ontvangen van een e-mail. We proberen een absoluut minimum van uw gegevens te verzamelen. Wat we het liefste doen, is blogverhalen schrijven over reiservaringen, met enkele handige affiliate partnerlinks waarmee we een kleine commissie verdienen.

Informatie van Kinderen
Een ander deel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het internetten. We moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of te controleren en te begeleiden. Captain Yeller verzamelt niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we u ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. dergelijke informatie uit onze administratie verwijderen.

Sociale Media:
We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen op social media, dit kan via de social media buttons op onze website. Het privacybeleid van Captain Yeller is niet van toepassing op sociale media, we raden u aan hun privacybeleid te lezen.

Privacybeleid van derden:
Wij delen persoonsgegevens met derden. Onze verwerkers SiteGround (website hosting) en WordPress (tool voor het maken van websites) zijn ontvangers van uw persoonsgegevens.
Het privacybeleid van Captain Yeller is niet van toepassing op andere adverteerders of websites. Daarom raden we u aan om het respectieve privacybeleid van deze externe advertentieservers te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. Het kan hun praktijken en instructies bevatten over hoe u zich kunt afmelden voor bepaalde opties.
Advertentieservers of advertentienetwerken van derden gebruiken technologieën zoals cookies, JavaScript of webbakens die worden gebruikt in hun respectievelijke advertenties en links die verschijnen op Captain Yeller, die rechtstreeks naar de browser van de gebruiker worden gestuurd. Ze ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Deze technologieën worden gebruikt om de effectiviteit van hun advertentiecampagnes te meten en/of om de advertentie-inhoud die u ziet op websites die u bezoekt, te personaliseren. Merk op dat Captain Yeller geen toegang heeft tot of controle heeft over deze cookies die worden gebruikt door externe adverteerders.
U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over cookiebeheer met specifieke webbrowsers, kunt u deze vinden op de respectieve websites van de browsers.

Met wie we uw gegevens delen:
Jetpack: Wij gebruiken Jetpack voor bezoekersstatistieken.
Google Analytics: Captain Yeller maakt gebruik van Google Analytics, omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers onze website gebruiken, zodat we de gebruikerservaring van onze website kunnen verbeteren. Google Analytics verzamelt persoonlijke gegevens zoals een unieke gebruikers-ID die is ingesteld door Google Analytics, de datum en tijd, de titel van de pagina die u hebt bekeken, de URL van de pagina die u hebt bekeken, de URL van de pagina die u vóór de huidige pagina hebt bekeken , je schermresolutie, de tijd in je tijdzone, de bestanden waarop je hebt geklikt en die je hebt gedownload, de links waarop je hebt geklikt naar een extern domein, het type apparaat dat je gebruikt en je land, regio en stad. Door de optie ‘Niet volgen’ in uw browserinstellingen te activeren, kunt u deze tracking stoppen.
Google DoubleClick DART Cookie: Google is een van de externe leveranciers op onze site. Het maakt ook gebruik van cookies, bekend als DART-cookies, om advertenties weer te geven aan bezoekers van onze site op basis van hun bezoek aan www.website.com en andere sites op internet. Bezoekers kunnen er echter voor kiezen om het gebruik van DART-cookies te weigeren door het Google-advertentie- en inhoudsnetwerk-privacybeleid te bezoeken op de volgende URL: https://policies.google.com/technologies/ads
Gravatar: Een geanonimiseerde string gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook wel een hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te zien of u deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/ . Na goedkeuring van je reactie is je profielfoto zichtbaar voor het publiek in de context van je reactie.
TradeTracker: De persoonsgegevens, van betrokkenen, die in dit kader mogelijk door TradeTracker kunnen worden verwerkt zijn verkeergegevens (waaronder IP-adressen) afkomstig van klanten of bezoekers van Captain Yeller (consumenten).

Wat zijn cookies?
Cookies zijn tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om standaard internetloggegevens en informatie over bezoekersgedrag te verzamelen. Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we automatisch informatie over u verzamelen door middel van cookies of soortgelijke technologie.
U kunt meer informatie over cookies vinden op: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/thema-s/internet/cookies .

Hoe gebruiken we cookies?
Captain Yeller gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder de voorkeuren van bezoekers en de pagina's op de website die de bezoeker heeft bezocht of bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina's aan te passen op basis van het browsertype van bezoekers en/of andere informatie.

Welke soorten cookies gebruiken we?
Er zijn een aantal verschillende soorten cookies, maar onze website gebruikt:
– Functionaliteit: Captain Yeller gebruikt deze cookies zodat we u op onze website kunnen herkennen en uw eerder geselecteerde voorkeuren kunnen onthouden. Deze kunnen omvatten welke taal u verkiest en waar u zich bevindt. Er wordt een combinatie van first-party en third-party cookies gebruikt.
– Statistieken: Captain Yeller maakt gebruik van Google Analytics, omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers onze website gebruiken, zodat we de gebruikerservaring van onze website kunnen verbeteren. Google Analytics verzamelt persoonlijke gegevens zoals een unieke gebruikers-ID die is ingesteld door Google Analytics, de datum en tijd, de titel van de pagina die u hebt bekeken, de URL van de pagina die u hebt bekeken, de URL van de pagina die u vóór de huidige pagina hebt bekeken , je schermresolutie, de tijd in je tijdzone, de bestanden waarop je hebt geklikt en die je hebt gedownload, de links waarop je hebt geklikt naar een extern domein, het type apparaat dat je gebruikt en je land, regio en stad. Door de optie ‘Niet volgen’ in uw browserinstellingen te activeren, kunt u deze tracking stoppen.
– Adverteren: Captain Yeller gebruikt deze cookies om informatie te verzamelen over uw bezoek aan onze website, de inhoud die u hebt bekeken, de links die u hebt gevolgd en informatie over uw browser, apparaat en uw IP-adres. Captain Yeller deelt soms enkele beperkte aspecten van deze gegevens met derden voor advertentiedoeleinden. We kunnen ook online gegevens die via cookies zijn verzameld, delen met onze advertentiepartners. Dit betekent dat wanneer u een andere website bezoekt, u mogelijk advertenties te zien krijgt op basis van uw surfgedrag op onze website.

Hoe cookies beheren?
U kunt uw browser zo instellen dat deze geen cookies accepteert en op de bovenstaande website staat hoe u cookies uit uw browser kunt verwijderen. In sommige gevallen werken sommige functies van onze website hierdoor mogelijk niet.

Privacybeleid van andere websites:
De website van Captain Yeller bevat links naar andere websites. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op onze website, dus als u op een link naar een andere website klikt, dient u hun privacybeleid te lezen.

Doorgifte van persoonsgegevens naar derde landen:
We doen er alles aan om al uw persoonsgegevens binnen de EER (Europese Economische Ruimte) te houden, maar in uitzonderlijke gevallen kunnen we niet anders dan samenwerken met diensten van buiten de EER. Met al deze bedrijven hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Deze bedrijven zijn gevestigd in landen die door de Europese Commissie als geschikt zijn geselecteerd.

Welke rechten heeft u over uw gegevens?
Captain Yeller zou ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:
Het recht op toegang, U heeft het recht om Captain Yeller te verzoeken om kopieën van uw persoonsgegevens.
Het recht op rectificatie, U hebt het recht om te verzoeken dat Captain Yeller alle informatie corrigeert waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om Captain Yeller te verzoeken informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.
Het recht op verwijdering, U hebt het recht om Captain Yeller te verzoeken uw persoonlijke gegevens te wissen, onder bepaalde voorwaarden.
Het recht om de verwerking te beperken, U heeft het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Captain Yeller.
Het recht op dataportabiliteit, Je hebt het recht om Captain Yeller te verzoeken de gegevens die we hebben verzameld over te dragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan jou, onder bepaalde voorwaarden.
Als u een verzoek indient, hebben we een maand de tijd om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres:

Wijzigingen in ons privacybeleid:
Captain Yeller controleert zijn privacybeleid regelmatig en plaatst eventuele updates op deze webpagina. Het privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op: 29 april 2023.

Hoe kunt u contact met ons opnemen:
Als u vragen heeft over het privacybeleid van Captain Yeller, de gegevens die we over u bewaren, of als u een van uw gegevensbeschermingsrechten wilt uitoefenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres:

Contact details:
Naam: Captain Yeller – Jelle Smedts
A: Filips de Goedelaan 2 / 0005, 8000 Brugge, Belgium.
E: info(at)captainyeller(dot)com
P: +32 479 366001
TAX NR: BTW BE 0801.146.853

Zo neemt u contact op met de bevoegde autoriteit:
Als u een klacht wilt melden of als u vindt dat Captain Yeller uw probleem niet naar tevredenheid heeft opgelost, kunt u contact opnemen met het Gegevensbeschermingautoriteit.